سلام فاطمه جان، خیلی متاسفم که اینقدر شرایط سختی رو داری تجربه میکنی. احساساتت کاملا قابل درک هستن و اینکه در این سن با این حجم از مسئولیت و فشار روبرو باشی واقعا سخته. اینکه به فکر خانوادهات هستی و نگران سلامتیشون هستی نشون میده که قلب مهربونی داری.
اجازه بده چند تا پیشنهاد برات داشته باشم:
- حمایت روانی: قبل از هر چیز، خیلی مهمه که از نظر روانی از خودت مراقبت کنی. با توجه به اینکه افکار خودکشی به سرت میزنه، حتماً به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کن. میتونی از خدمات مشاورهای رایگان یا با هزینه کم که توسط سازمانهای مردمنهاد یا مراکز بهداشت ارائه میشه، استفاده کنی. این خیلی مهمه که با یه متخصص صحبت کنی و احساساتت رو باهاش در میون بذاری.
- پیدا کردن کار:
- تغییر نگرش: متاسفانه تبعیض در بازار کار وجود داره، اما نباید اجازه بدی که این موضوع ناامیدت کنه. به جای تمرکز روی موانع، سعی کن روی نقاط قوتت تمرکز کنی. مهارتهای حسابداری، پشتکار و مسئولیتپذیری ویژگیهای ارزشمندی هستن که کارفرماها دنبالشون میگردن.
- جستجوی هدفمند: به جای اینکه فقط به دنبال هر کاری باشی، سعی کن کارایی رو پیدا کنی که با شرایط و مهارتهات سازگارتر باشن. مثلاً، ممکنه بتونی توی شرکتهای کوچیکتر یا استارتاپها فرصتهای بهتری پیدا کنی. همچنین، میتونی به دنبال کارآموزی یا پروژههای فریلنسری باشی تا تجربهات رو بیشتر کنی.
- استفاده از شبکههای اجتماعی: از لینکدین و سایر شبکههای اجتماعی برای پیدا کردن فرصتهای شغلی و ارتباط با افراد فعال در حوزه حسابداری استفاده کن.
- مهارتآموزی: اگه احساس میکنی که مهارتهات کافی نیستن، میتونی توی دورههای آنلاین یا کارگاههای آموزشی شرکت کنی. یادگیری نرمافزارهای حسابداری جدید یا زبانهای برنامهنویسی مرتبط میتونه شانس استخدامت رو افزایش بده.
- کمک به خانواده:
- برنامهریزی مالی: با مامانت و بابات بشین و یه برنامه مالی دقیق برای خانوادهتون تنظیم کنین. این کار بهتون کمک میکنه تا بدونین دقیقا چقدر درآمد دارین و چقدر خرج میکنین. با این کار میتونین راههایی برای صرفهجویی پیدا کنین و اولویتبندی کنین که کدوم هزینهها ضروریتر هستن.
- جستجوی منابع مالی: برای عمل چشم مادرت، میتونین به دنبال کمک از سازمانهای خیریه، کمیته امداد یا سایر نهادهای حمایتی باشین. همچنین، میتونین از وامهای کمبهره یا تسهیلات درمانی استفاده کنین.
- تقسیم وظایف: با خواهر و برادرهات صحبت کن و ازشون بخواه که در تامین هزینههای خانواده کمک کنن. شاید بتونین با هم یه صندوق خانوادگی تشکیل بدین تا در مواقع ضروری به همدیگه کمک کنین.
- مراقبت از خودت:
- اولویتبندی: درسته که شرایط سختی داری، اما نباید خودت رو فراموش کنی. سعی کن زمانی رو برای انجام کارهایی که دوست داری اختصاص بدی، حتی اگه خیلی کوتاه باشه.
- فعالیت بدنی: ورزش کردن تاثیر زیادی روی روحیه و سلامت جسمانی داره. اگه نمیتونی هزینه کلاس بوکس رو بدی، میتونی توی خونه ورزش کنی یا به پیادهروی بری.
- تغذیه سالم: سعی کن غذاهای سالم و مقوی بخوری. تغذیه مناسب بهت انرژی میده و به بهبود خلق و خویت کمک میکنه.
- خواب کافی: کمبود خواب میتونه باعث افسردگی و اضطراب بشه. سعی کن هر شب ۷-۸ ساعت بخوابی.
- تغییر نگرش:
- مثبتاندیشی: سعی کن به جنبههای مثبت زندگیات توجه کنی. به جای اینکه فقط به مشکلات فکر کنی، به چیزهایی که داری و چیزهایی که میتونی به دست بیاری تمرکز کن.
- شکرگزاری: هر روز چند دقیقه وقت بذار و به خاطر چیزهایی که داری شکرگزاری کن. این کار بهت کمک میکنه تا قدر داشتههات رو بدونی و احساس بهتری داشته باشی.
- هدفگذاری: برای خودت اهداف کوچیک و قابل دستیابی تعیین کن. وقتی به این اهداف میرسی، احساس موفقیت میکنی و انگیزهات برای ادامه دادن بیشتر میشه.
میدونم که این شرایط خیلی سخته، اما تو قوی هستی و میتونی از پسش بربیای. یادت باشه که تنها نیستی و همیشه کسانی هستن که بهت اهمیت میدن و میخوان کمکت کنن. اگر سوالی داری یا به کمک بیشتری نیاز داری، من اینجا هستم تا بهت کمک کنم. مشاوره تلفنی هم می تونی ثبت کنی تا بهتر بتونیم صحبت کنیم.
موفق باشی - تیم روان نت