ارتباط با پسر نوجوانی که ویپ می کشد


آبادان
10 سال
خواندن و نوشتن
درونگرا
کم
مرد
مجرد
فکری
متن پرسش 1404/01/26

پاسخ مشاور 1404/02/02

درک نگرانی شما در مورد پسر نوجوانتان که ویپ می‌کشد، کاملاً طبیعی است. این یک مسئله جدی است که نیاز به رویکردی حساس و دقیق دارد. در اینجا چند پیشنهاد برای ارتباط با او ارائه می‌شود:

1. ایجاد فضای امن و باز:


  • گوش دادن فعال: به او فرصت دهید تا بدون قضاوت و سرزنش، احساسات و دیدگاه‌های خود را بیان کند. به جای اینکه بلافاصله به او بگویید چه کار کند، به حرف‌هایش با دقت گوش دهید و سعی کنید او را درک کنید. سؤالات باز بپرسید تا او بیشتر صحبت کند (مثل “چطور احساس می‌کنی؟”، “چرا این کار را می‌کنی؟”).

  • عدم قضاوت: حتی اگر از رفتار او ناراحت هستید، سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و از سرزنش یا تحقیر خودداری کنید. قضاوت کردن باعث می‌شود او از شما فاصله بگیرد و کمتر با شما صحبت کند.

  • عشق و حمایت: به او نشان دهید که او را دوست دارید و از او حمایت می‌کنید، حتی اگر با رفتار او موافق نباشید. به او بگویید که نگران سلامتی او هستید و می‌خواهید به او کمک کنید.

2. درک دلایل ویپینگ:


  • فشار همسالان: ویپینگ می‌تواند به خاطر فشار همسالان یا میل به پذیرفته شدن در گروهی خاص باشد. با او در مورد فشارهای اجتماعی و روش‌های مقابله با آنها صحبت کنید.

  • کنجکاوی: بعضی از نوجوانان به خاطر کنجکاوی و تجربه چیز جدیدی، ویپینگ را امتحان می‌کنند.

  • استرس و اضطراب: بعضی از نوجوانان از ویپینگ برای مقابله با استرس و اضطراب استفاده می‌کنند. سعی کنید دلایل استرس و اضطراب او را درک کنید و به او کمک کنید تا روش‌های سالم‌تری برای کنترل این احساسات پیدا کند.

  • وابستگی: در برخی موارد ممکن است وابستگی به نیکوتین ایجاد شده باشد.

3. بحث و گفتگو:


  • اطلاعات صحیح: با او در مورد خطرات سلامتی ویپینگ، از جمله تأثیرات آن بر ریه‌ها، قلب و مغز، صحبت کنید. از منابع معتبر مانند سازمان بهداشت جهانی یا وزارت بهداشت استفاده کنید.

  • اهداف و پیامدها: با او درباره پیامدهای بلند مدت ویپینگ صحبت کنید و به او کمک کنید تا بین اهداف و پیامدهای کوتاه مدت و بلند مدت ویپینگ تفاوت قائل شود.

  • جایگزین ها: به او پیشنهاد کنید که به جای ویپینگ، فعالیت‌های سالم‌تری را انجام دهد، مثل ورزش، سرگرمی‌ها، یا گذراندن وقت با دوستان و خانواده.

  • کمک حرفه‌ای: اگر او به تنهایی نمی‌تواند از ویپینگ دست بکشد، از کمک حرفه‌ای یک متخصص روانشناس یا مشاور استفاده کنید.

4. محدودیت‌ها و نظارت:


  • ارتباط مداوم: با او به طور منظم در مورد احساسات، روابط و چالش هایش صحبت کنید.

  • محدودیت دسترسی: در صورت امکان، دسترسی او به ویپ را محدود کنید.

  • مدل رفتاری باشید: او شما را الگوی خود قرار می دهد. از مصرف دخانیات و الکل خودداری کنید.

نکته بسیار مهم: هدف، ایجاد ارتباط و درک متقابل است. خشم و تنبیه ممکن است نتیجه عکس داشته باشد. صبر، آرامش و حمایت شما می‌تواند بسیار مؤثر باشد. اگر احساس می‌کنید نمی‌توانید به تنهایی به او کمک کنید، حتما از یک متخصص کمک بگیرید.

موفق باشید - تیم شغل نت



مشاوره شغلی تلفنی
پیشنهاد می کنیم برای دریافت مشاوره تخصصی، از مشاوره تلفنی روان نت استفاده نمایید
طراحی سایت کسب و کار
اگر هنوز برای کسب و کارتان وب سایتی طراحی نکرده اید، این کار را به تیم با تجربه روان نت بسپارید طراحی سایت
مشاوره شغلی رایگان
اگر به مشاوره شغلی، اقتصادی و یا مالی نیازمندید، این فرصت را از دست ندهید. مشاوره شغلی
حمایت مالی
پاسخ این مشاوره برای شما مفید بود؟ در صورت تمایل می توانید با پرداخت تنها 10000 تومان از تیم روان نت حمایت کنید حمایت مالی
برچسب ها
روانشناسی خانواده
مشاوره های مرتبط
نداشتن حمایت تموم شدن صبر
من به مدت یکسال عاشقانه با یه پسر تو رابطه بودم بهم خیانت کرد رفت با دختر داییم مثل اجی بود برام من به مدت یکسال افسردگی شدید داشتم جوری که جیغ میزدم با چاقو به خودم ضربه میزدم و هیچ کدوم از اینا دست خودم نبود و توی این یکسال خانوادم زیاد حمایت نکردن سه روز بردنم پیش روانشناس یکم که بهتر شدم دیگه ن ...

مادرم با من خیلی بد رفتار میکند
من مامانمو دوست دارم خیلی هم دوستش دارم ولی خیلی بد با من رفتار میکنه نمیدونم شاید حسودیش میشه به رفتار من با بابام یا هر چیزی ولی حتی میره میشینه زیر گوش بابام هم از من بد میگه من سال کنکورمه و خیلی داره اذیتم میکنه بهش هم که میگم منو دست میندازه میگه اینه فقط بهونته که امسال کنکور قبول نشدی بگی ای ...

ازدواج
۲سال نامزادی۸سال دوستی بخاطر اختلاف زیاد بهم خورد پسره پشت سرشم نگاه نکرد خانوادشم از خدا خواسته

خانوادگی
در رابطه با روابطم با خواهرم و کل اعضای خانوادم مشکل دارم.

نمیتونم‌اون‌چیزی که تو درونم‌هست رو به کسی بگم دلم‌میخواد بگم ولی هیچی رو نمیتونم بگم
سلام پسر هستم ۱۷ سالمه از ۴ سالگی که یادم میاد از دست بابام کتک خوردم و با کتک بزرگ شدم مادرم هم همیشه از لحاض روانی و ذهنی منو اذیت میکرده طوری که احساس میکنم از اذیت کردن من لذت میبرده من اصلا نمیتونم اون‌چیزی که در درونم هست رو به کسی بگم یا با کسی درد و دل کنم با تمام وجود دلم‌میخواد خودمو خالی ...

کمکم کنید
سلام تورو خدا ب من کمک کنید خانمی سی ودو ساله ام و یکبار ازدواج کردم با کسی ک عاشقانه دوسش داشتم و واقعا میمردم براش و بنا ب دلایلی ک وجود داشت ایشون کارنمیکردن و خواهراش تو زندگی ما دخالت میکردن و من همیشه تو خونشون کاراشون. انجام میدادم و ازمادرش مراقبت میکردم و و و و ی دور وسایل خونه رو فروخت و ب ...

خط گوشی نمیخرن
من یک دختر ۱۴ ساله هستم گوشی دارم خطم کار نمیکنه به مامان بابام میگم خط جدیدی برام بگیرن نمیگیرن یه راه حل جلوم بزارید

کنترول هیاجان و سواد مالی

میخوام از همسرم جدا بشم
میخوام از همسرم جدا بشم دو ماهه ازدواج کردیم و هر روز دارم بیشتر مطمئن میشم که مناسب هم نبودیم

خانواده
۱۹ سالمه ی ماه دیگه باید برم دانشگاه خانواده‌ام نمیزارن تنها برم بیرون نمی‌دونم باید چیکار کنم تا درست بشه و بفهمند دیگه بزرگ شدم و اصلا این کارشون درست نیست